Blesk.cz ochutnal první moravský burčák: Je skvělý a voní po muškátu
Burčák, který ochutnají Brňané poslední prázdninový víkend při Burčákobraní v Městském divadle, ve středu ochutnával tým technologů Adámkova vinařství ve složení zleva Tomáš Vican, Martin Valluch, Jaroslav Suský a Václav Adámek.
|
Ondřej Požár
Za dva dny při Burčákobraní bude burčák v té správné kondici, aby se mohl pít.
|
Ondřej Požár
Burčák, který ochutnají Brňané poslední prázdninový víkend při Burčákobraní v Městském divadle, ve středu ochutnával tým technologů Adámkova vinařství ve složení zleva Tomáš Vican, Martin Valluch, Jaroslav Suský a Václav Adámek.
|
Ondřej Požár
Za dva dny bude první moravský burčák v té správné kondici.
|
Ondřej Požár
Burčák z moravského muškátu má typickou chuť i vůni, říká višňovský vinař Václav Adámek (vpravo). Při ochutnávce mu sekundoval i spolumajitel Adámkova vinařství Tomáš Vican.
|
Ondřej Požár
První moravský burčák ochutnají Brňané při Burčákobraní.
|
Ondřej Požár