Logo magazínu

Exkluzivně: Ochutnali jsme olympijské menu českých kuchařů

2/12
Prohlédnout znovu

Exkluzivně: Ochutnali jsme olympijské menu českých kuchařů

Táborský šéfkuchař Martin Svatek polévá šťávou hlavní chod soutěžního menu. | Ondřej Požár
Mňam! Při pohledu na dezert se hned člověku sbíhají sliny v puse. | Ondřej Požár
Mňam! Při pohledu na dezert se hned člověku sbíhají sliny v puse. | Ondřej Požár
Člen národního týmu kuchařů Patrik Bečvář z pražské restaurace Zlatá Praha právě skládá smetanový řez s citronem na dezertní talíře. | Ondřej Požár
Člen národního týmu kuchařů Patrik Bečvář z pražské restaurace Zlatá Praha právě skládá smetanový řez s citronem na dezertní talíře. | Ondřej Požár
Manažer kuchařského týmu Tomáš Konopka servíruje opečený česnek k pečenému vepřovému karé. | Ondřej Požár
Kapitán týmu Jan Horký (vlevo) z restaurace Zlatá Praha dokončuje s šéfkuchařem pražské La Verandy Radkem Davidem hlavní chod. | Ondřej Požár
Šéfkuchař hotelu Nautilus v Táboře Martin Svatek (vlevo) a šéfkuchař brněnského Internationalu Miroslav Husák chystají hlavní chod soutěžního menu. | Ondřej Požár
S pečeným vepřovým karé by mohli čeští kuchaři dosáhnout na říjnové kulinářské olympiádě IKA Erfurt 2012 na některou z medailí. | Ondřej Požár
Lososový předkrm chutnal náramně. | Ondřej Požár
Kapitán národního týmu Jan Horký právě dává na talíře s předkrmem vařenou červenou řepu s octovým gelem. | Ondřej Požár
Šéfkuchař restaurace hotelu International v Brně Miroslav Husák rozmisťuje opečeného lososa na talíře s předkrmem. | Ondřej Požár

Zemana překvapil nový přítel Kate. Promluvil o dceři ve Španělsku i o tom, jaký by byl tchán

Hvězda StarDance a Zlaté labutě Dancingerová: Rozchod s otcem svého syna!

Tragédie na Litoměřicku: Dívka zmizela pod hladinou a už se nevynořila

Na trajektu vypukl požár: Stovky cestujících bojovaly o život, 5 mrtvých, včetně těhotné ženy

Politici na MotoGP v Brně: Pekarová s manželem, fotograf Pavel, Fiala pózoval se Salačem

Marek Němec (44): Tajemství intimních chvil s Paulovou (70)