Exkluzivně: Ochutnali jsme olympijské menu českých kuchařů
Táborský šéfkuchař Martin Svatek polévá šťávou hlavní chod soutěžního menu.
|
Ondřej Požár
Mňam! Při pohledu na dezert se hned člověku sbíhají sliny v puse.
|
Ondřej Požár
Mňam! Při pohledu na dezert se hned člověku sbíhají sliny v puse.
|
Ondřej Požár
Člen národního týmu kuchařů Patrik Bečvář z pražské restaurace Zlatá Praha právě skládá smetanový řez s citronem na dezertní talíře.
|
Ondřej Požár
Člen národního týmu kuchařů Patrik Bečvář z pražské restaurace Zlatá Praha právě skládá smetanový řez s citronem na dezertní talíře.
|
Ondřej Požár
Manažer kuchařského týmu Tomáš Konopka servíruje opečený česnek k pečenému vepřovému karé.
|
Ondřej Požár
Kapitán týmu Jan Horký (vlevo) z restaurace Zlatá Praha dokončuje s šéfkuchařem pražské La Verandy Radkem Davidem hlavní chod.
|
Ondřej Požár
Šéfkuchař hotelu Nautilus v Táboře Martin Svatek (vlevo) a šéfkuchař brněnského Internationalu Miroslav Husák chystají hlavní chod soutěžního menu.
|
Ondřej Požár
S pečeným vepřovým karé by mohli čeští kuchaři dosáhnout na říjnové kulinářské olympiádě IKA Erfurt 2012 na některou z medailí.
|
Ondřej Požár
Lososový předkrm chutnal náramně.
|
Ondřej Požár
Kapitán národního týmu Jan Horký právě dává na talíře s předkrmem vařenou červenou řepu s octovým gelem.
|
Ondřej Požár
Šéfkuchař restaurace hotelu International v Brně Miroslav Husák rozmisťuje opečeného lososa na talíře s předkrmem.
|
Ondřej Požár