Logo magazínu

Blesk testoval hamburgery a nevyšly vůbec špatně!

4/4
Prohlédnout znovu

Blesk testoval hamburgery a nevyšly vůbec špatně!

Laborantka Věra Stárková podrobila všechny hamburgery mikrobiologickým testům | Jiří Hadač
Za nejlepší byl vědci označen hovězí hamburger od Burger Kingu. Jeho chuť i vůni charakterizovali jako příjemnou a harmonickou. | Jiří Hadač
S cenou 25 Kč jednoznačně vede drůbeží hamburger z okýnka u Masarykova nádraží. Je plněný drůbežím plátkem a červeným zelím. | Jiří Hadač
Nejméně tuku a tedy nejdietnější je Cheesburger Fresh od McDonald’s. Obsahuje jen 10,2 % tuku. | Jiří Hadač

Ina T. o módě u volebních uren: Trapas i polepšení Moniky, přešlap Babiše i výtka pro manželku Fialy

Rok a půl po smrti Vlastimila Harapese (†77): Nesplněný slib způsobil problém s dědictvím za desítky milionů!

Zemřel Ivan Klíma (†94): Spisovatel, dramatik a bývalý disident podlehl dlouhé nemoci

Pavlová pro Blesk: Velký rozhovor o soukromí i roli první dámy. O motorkách, charitě i rodinné oslavě

Tajemné balíčky v Česku! Ulovte Pradu, zlatou cihlu nebo obnošené prádlo

Mistryně světa v atletice Zuzana Hejnová: Nový život v pekárně!