Logo magazínu

Ke cvrčkům s karamelem oplatek s moučnými červy

1/10
Prohlédnout znovu

Ke cvrčkům s karamelem oplatek s moučnými červy

Nejrychlejší úprava: Nasladko v pánvi zkaramelizovaní červi | Foto Blesk - Miroslav Homola
Část ingrediencí neobvyklé kuchyně. Mouční červi, Cvrčci (dva druhy ) a mravenci dobře známí z křížovek - Atta. | Miroslav Homola
Na sladko v pánvi zkaramelizovaní červi sice vzbuzují dost nedůvěry, ale studentce Petře i jejím kolegů, kterým je ukázkově Petr Ocknecht připravil nakonec chutnali. | Miroslav Homola
Z restaurace na okraji centra města už jezdí kuchaři školit kolegy nejen v přípravě hmyzu, ale i nového stylu asijské kuchyně, který zde preferují. | Miroslav Homola
Šéfkuchař a spolumajitel restaurace Roman Hadrbolec s kokony bourců morušových. Hmyz je nejlepší vždy ve stádiu nymfy. Nemá krovky, křídla a mnohem lépe chutná. | Miroslav Homola
Dezert se jmenuje Chichen Izta a na jednom talíři najdete několik chutí najednou. Brouci vůbec nevadí, cena je 130 korun | Miroslav Homola
Oplatky do desertu, které ukazuje Petr Ocknecht se dají jíst samotné. Nikdo by nepoznal, že jejich základ tvoří mouka vyrobená z drcených moučných červů. Sladký není, ale může být | Miroslav Homola
Vše od oplatků s červy až po pralinky si vyrábí Petr Ocknecht sám | Miroslav Homola
Naaranžování zákusku s brouky netrvá dlouho, příprava ingrediencí hodiny. | Miroslav Homola
Čím větší červi, tím obvykle větší gurmán. V brně jsou schopni na přání objednat i pořádně velké druhy červů u švábů. | Miroslav Homola

„Hříchy“ ministra Blažka: Bouřka s Nejedlým a dárek od gaunera! Zapletl se i do brněnských čachrů

Dua Lipa a Ewa Farna pobláznily Česko: Náhoda, nebo… Domluva za 10 milionů?!

Policejní zásah u vily Grossové: Kdo je nový přítel Šárky? A hádka s exmanželkou

Silné bouřky, kroupy a teploty až 30 °C! Do Česka dorazí tropy, sledujte radar Blesku

Uběhlo 40 let od řádění spartakiádního vraha: Jaký je život na svobodě?

Skandál v Prostějově! Maminky obviňují šéftrenéra dětí z obtěžování: Sex za hraní!