Logo magazínu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

1/6
Prohlédnout znovu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Bunkry (řapíky) budou sloužit jako kuřárna nebo jako vinný sklípek. | Foto Blesk - Václav Raufer
Francouzský šéfkuchař Marc Veyrat | ČTK
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák

Detaily úmrtí „atomové baby“ Dany Drábové (†64): Utajená nemoc, odcházení a smrt doma

Soud Míši Noskové s expartnerem kvůli násilí: Odloženo! Zpěvačka se zhroutila

Nově zvolená pirátská poslankyně rezignovala: Zemřel jí manžel, přiznala těžké chvíle

Čecha zatkli v Burkině Faso! S dalšími lidmi se prý podílel na špionáži

Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky

Tragédie v Kolíně: Těžce zraněná žena, mrtvé dítě?!