Logo magazínu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

1/6
Prohlédnout znovu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Bunkry (řapíky) budou sloužit jako kuřárna nebo jako vinný sklípek. | Foto Blesk - Václav Raufer
Francouzský šéfkuchař Marc Veyrat | ČTK
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák

Pilot vypnul přívod paliva úmyslně? Poslední slova před odchodem z domova a smrtí 260 lidí

Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli

Závěr Colours of Ostrava: Na oblíbený festival dorazil i prezident Pavel

Zemřel Stanislav Babinský (†85): Pohřbili Krále Oravy! Za normalizace pořádal i hony pro papaláše

Bouře smetla výletní loď ve Vietnamu: Nejméně 34 mrtvých, mezi nimi i děti

Nešťastník měl na noze meganádor o hmotnosti dítěte: Lékaři při pohledu zkoprněli