Logo magazínu

Italská kuchyně bez rajčat? Ještě v 19. století je měli za nejedlá

4/41
Prohlédnout znovu

Italská kuchyně bez rajčat? Ještě v 19. století je měli za nejedlá

Rajče v italské kuchyni. | Ramon Hofman, CNC
Boloňské špagety | Ženy - E15
Sběr rajčat na Farmě Bezdínek | Farma Bezdínek
Rajčatový salát podle Petra Sůkala. | Hynek Zdeněk
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Boloňská pizza | Marek Bartoš, Johana Střížková
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Patří rajčata do lednice nebo ne? Debata se blíží ke konci. | Ryan Tir, CC BY 2.0
Vaněk pěstuje více než sedm druhů rajčat, od velkých až po cherry. | Foto Facebook
Zelenina oproti loňsky výrazně podražila | Blesk:TONDA TRAN
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Víte, jak poznat kvalitní rajčata? | JAKUB POLACEK / Paparazzi
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Test Blesku - rajčatové protlaky | Blesk.cz
Tak bude vypadat na přelomu roku první úroda moravských rajčátek. Farmáři je do řetězců dodají prostřednictvím speciálně založeného družstva Čerstvě utrženo. | Jiří Nováček / Blesk
Rajčatová omáčka s chilli je vhodná na chleba, místo zálivky do salátu, nebo třeba na pizzu. | Hynek Zdeněk
Rajčata lze naložit na mnoho způsobů, např. s olivami, s oregánem a česnekem, se švestkou atd. | Hynek Zdeněk
Do Krvavé Mary jsou ideální čerstvá rajčata. Denis Šebestík z nich využil jejich šťávu. | Hynek Zdeněk
Návštěvníci mohli ochutnat i rajčatový Quiche s klobáskou. | Hynek Zdeněk
Rajčatový salát podle Petra Sůkala se hodí hlavně na opečené tousty. | Hynek Zdeněk
Slavnosti rajčat v Břeclavi představily známé i méně znímé odrůdy rajčat. | Hynek Zdeněk
Víte, jak poznat kvalitní rajčata? | Martin Pekárek / Aha
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Víte, jak poznat kvalitní rajčata? | Pavel Ryšlink / Blesk
Korrekt Pizza šunková | Dan Černovský
Víte, jak poznat kvalitní rajčata? | Pavel Ryšlink / Blesk
Pizzerii Johnny vede italský šéfkuchař Johnny. Surovinami na pizzu rozhodně nešetří. I proto je mnohými vyhledávaná jako jedna z nejlepších. | David Zima
V Pizzerii San Carlo pracují Italové, kteří své práci rozumí. Pizzy z tamní kuchyně tak oplývají značnou kvalitou, která v Praze nemá srovnání. | David Zima
Pizzeria San Carlo sází na starodávný rodinný recept těsta, který se předává z generace na generace. Když pizzu okusíte, zjistíte, že se opravdu nepodobá ostatním. | David Zima
V Pizzerii San Carlo vám pizzu připraví doslova před očima. | David Zima
Poctivé italské suroviny, vlastní těsto, kvásek z Itálie a řemeslně zručně odvedená práce - takovéto pizzy obdržíte v Pizzerii Pepe Nero. | David Zima
Boloňské špagety | Archiv Blesku
Výrobky, které Blesk nechal otestovat v laboratoři. | Dan Černovský
Pizza pořízená za 10 tisíc bitcoinů | Laszlo Hanyecz
Pizza Margherita | Marek Bartoš, Johana Střížková
Every time Pizza Schinken | Dan Černovský
Minipizzy s lilkem jsou skvělým pohoštěním pro rodinu i návštěvy! | Jana Meravá
Minipizzy s lilkem jsou skvělým pohoštěním pro rodinu i návštěvy! | Jana Meravá

Šéf Správy železnic Svoboda v Hráčích o nehodách i sebevraždách: Vlak vždycky vyhraje

Kraus, Chýlková a další: Rodinný mejdan u hrobu!

Pavel v zemi samurajů: Čeká ho šinkansen, český duch Hirošimy i japonský císař!

Blackout, povodně či střelba: Experti dali tipy, jak přežít v krizových situacích

Turisté kroutí hlavami nad předraženým Chorvatskem: Ručník za 2500 Kč!

Mrazivá slova horolezkyně Kolouchové: Když se nevrátím, tak...