Třtinové cukry pod lupou: Jsou opravdu ze třtiny? Test vyvrátil i rozšířený mýtus!
To, že je cukr hnědý, ještě nemusí znamenat, že je vyrobený z cukrové třtiny.
|
Karel Kopáč
Belbake Brown Cane Sugar
|
Karel Kopáč
Billa Třtinový cukr very dark
|
Karel Kopáč
Cassonade Třtinový cukr turbinado very dark
|
Karel Kopáč
Vrbátky Cukr třtinový přírodní
|
Karel Kopáč
Dr. Rashid Cukr třtinový
|
Karel Kopáč
Druid Réunion Cukr třtinový very dark
|
Karel Kopáč
Globus Přírodní cukr třtinový
|
Karel Kopáč
Karlova Koruna Třtinový cukr přírodní
|
Karel Kopáč
K-Classic Brauner Rohrzucker Třtinový cukr nerafinovaný
|
Karel Kopáč
Nature’s Promise Bio Třtinový cukr přírodní
|
Karel Kopáč
Tesco Cukr třtinový demerara
|
Karel Kopáč
TropiCane Třtinový cukr Golden Demerara
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Karel Kopáč