Logo magazínu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

1/36
Prohlédnout znovu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

Cenou se při výběru čokoládových vajíček řídit nemusíte. Dražší v tomto případě nutně neznamená kvalitnější. | Michal Protivanský
Albert Čoko vajíčka | Michal Protivanský
Douceur Schoko-Eier | Michal Protivanský
Favorina Eater Eggs | Michal Protivanský
Ferrero Collection Mini Choco Eggs | Michal Protivanský
Figaro Original Kakaové | Michal Protivanský
Horalky Mini vajíčka | Michal Protivanský
Lindt Alpenvollmilch Minis | Michal Protivanský
Mila Mini vajíčka | Michal Protivanský
Riegelein Bunter Frühling | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Albert | Michal Protivanský
Douceur | Michal Protivanský
Favorina | Michal Protivanský
Ferrero | Michal Protivanský
Figaro | Michal Protivanský
Horalky | Michal Protivanský
Lindt | Michal Protivanský
Mila | Michal Protivanský
Riegelein | Michal Protivanský

Po pohřbu Jiřího Krampola (†87): Tři znesvářené smuteční kary!

Měli spolu cvičit, ale jen co Anna (49) přišla… Trenérovi (42) se zastavilo srdce! Zachránila ho na podlaze fitka

Tekutiny do letadla povoleny? Má to háček! Kde smíte vzít decku a kde petku? A co Ruzyně?

V Chorvatsku tvrdě bojují proti vypočítavým turistům: Ráno na plážích likvidují ručníky

Lucie Borhyová v Hráčích: Pravda o vztahu s Železným!

Sexy Eliška a její pilot formule 1: Romantika v Řecku