Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší
Cenou se při výběru čokoládových vajíček řídit nemusíte. Dražší v tomto případě nutně neznamená kvalitnější.
|
Michal Protivanský
Albert Čoko vajíčka
|
Michal Protivanský
Douceur Schoko-Eier
|
Michal Protivanský
Favorina Eater Eggs
|
Michal Protivanský
Ferrero Collection Mini Choco Eggs
|
Michal Protivanský
Figaro Original Kakaové
|
Michal Protivanský
Horalky Mini vajíčka
|
Michal Protivanský
Lindt Alpenvollmilch Minis
|
Michal Protivanský
Mila Mini vajíčka
|
Michal Protivanský
Riegelein Bunter Frühling
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský