Logo magazínu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

3/36
Prohlédnout znovu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

Cenou se při výběru čokoládových vajíček řídit nemusíte. Dražší v tomto případě nutně neznamená kvalitnější. | Michal Protivanský
Albert Čoko vajíčka | Michal Protivanský
Douceur Schoko-Eier | Michal Protivanský
Favorina Eater Eggs | Michal Protivanský
Ferrero Collection Mini Choco Eggs | Michal Protivanský
Figaro Original Kakaové | Michal Protivanský
Horalky Mini vajíčka | Michal Protivanský
Lindt Alpenvollmilch Minis | Michal Protivanský
Mila Mini vajíčka | Michal Protivanský
Riegelein Bunter Frühling | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Albert | Michal Protivanský
Douceur | Michal Protivanský
Favorina | Michal Protivanský
Ferrero | Michal Protivanský
Figaro | Michal Protivanský
Horalky | Michal Protivanský
Lindt | Michal Protivanský
Mila | Michal Protivanský
Riegelein | Michal Protivanský

Pohřeb Jiřího Krampola (†87): Zesláblý Přeučil zkolaboval!

Zemřel bývalý šéf IKEM Stiborek, byl obviněný z vydírání lékařů

Lucie Borhyová v Hráčích otevřeně o tatíncích svých dětí: Proč se nikdy nevdala?

Čecha Zbyňka kvůli drogám dopadli v Egyptě: Hrozí mu poprava zastřelením!

Bloomberg: USA a Rusko chystají dohodu o Ukrajině, která Rusům nechá dobytý Donbas

Sebevražda matky jedné z obětí střelby na fakultě: Podezřelý expolicista promluvil