Logo magazínu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

2/36
Prohlédnout znovu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

Cenou se při výběru čokoládových vajíček řídit nemusíte. Dražší v tomto případě nutně neznamená kvalitnější. | Michal Protivanský
Albert Čoko vajíčka | Michal Protivanský
Douceur Schoko-Eier | Michal Protivanský
Favorina Eater Eggs | Michal Protivanský
Ferrero Collection Mini Choco Eggs | Michal Protivanský
Figaro Original Kakaové | Michal Protivanský
Horalky Mini vajíčka | Michal Protivanský
Lindt Alpenvollmilch Minis | Michal Protivanský
Mila Mini vajíčka | Michal Protivanský
Riegelein Bunter Frühling | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Albert | Michal Protivanský
Douceur | Michal Protivanský
Favorina | Michal Protivanský
Ferrero | Michal Protivanský
Figaro | Michal Protivanský
Horalky | Michal Protivanský
Lindt | Michal Protivanský
Mila | Michal Protivanský
Riegelein | Michal Protivanský

Tváře Dozimetru před soudem a mezitím... Kompro na STAN? Únik z porady a „znalý“ Rakušan

Kauza podivného zmizení režiséra Adamce (77): Za »únosem« stojí Gondík! Jak to Dalibor vysvětlil Blesku?

První slova Jany Adamcové po »únosu« manžela: Chtějí Jirku obrat o peníze!

Petr Pavel v New Yorku: Rázná slova o Gaze, oslavy výročí OSN i odhalení českého daru!

Chaos, rušení letů a uvíznutí cestujících: Útoky na letiště? Budou přibývat, varují experti

Blesk Ordinace ve Zlíně už DNES: Vyšetření bez objednání a zdarma! Zazpívá Peroutka, návštěvníky pozdraví seriálové hvězdy