Logo magazínu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

2/36
Prohlédnout znovu

Test čokoládových vajíček ukázal: Cenou se neřiďte! Dražší neznamená lepší

Cenou se při výběru čokoládových vajíček řídit nemusíte. Dražší v tomto případě nutně neznamená kvalitnější. | Michal Protivanský
Albert Čoko vajíčka | Michal Protivanský
Douceur Schoko-Eier | Michal Protivanský
Favorina Eater Eggs | Michal Protivanský
Ferrero Collection Mini Choco Eggs | Michal Protivanský
Figaro Original Kakaové | Michal Protivanský
Horalky Mini vajíčka | Michal Protivanský
Lindt Alpenvollmilch Minis | Michal Protivanský
Mila Mini vajíčka | Michal Protivanský
Riegelein Bunter Frühling | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testování se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo čokoládová vajíčka v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Albert | Michal Protivanský
Douceur | Michal Protivanský
Favorina | Michal Protivanský
Ferrero | Michal Protivanský
Figaro | Michal Protivanský
Horalky | Michal Protivanský
Lindt | Michal Protivanský
Mila | Michal Protivanský
Riegelein | Michal Protivanský

Zeman po náročné operaci tlustého střeva: Převoz na speciální JIP! A jediný pacient na jednotce

Muzikálová hvězda Michaela Nosková (42): Expartnera po soudu naháněla policie!

„Trapné šaškování u štaflí.“ Okamura sundal vlajku Ukrajiny a schytal to. Měl na to právo?

Velké srovnání Prahy, Brna, Ostravy, Plzně a Olomouce: Kolik tu dáte za nájem?

Za 5 kilo kokainu v kufru hrozil Markétě na Srí Lance trest smrti: Otevřená zpoveď! Jak vypadalo zadržení?

Co dnes dělají aktéři biatlonového boomu: influencerky, policista i život před tabulí