Logo magazínu

Jen třetina rybích prstů je z ryby! Budete překvapeni, co tvoří zbytek

4/32
Prohlédnout znovu

Jen třetina rybích prstů je z ryby! Budete překvapeni, co tvoří zbytek

Jak kvalitní jsou rybí prsty z obchodů? Skrývá se pod strouhankou skutečně maso? | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
FjordKrone 15 Fischstäbchen | Michal Protivanský
Gran mare Alaska-Pollock Fish Fingers | Michal Protivanský
Hearty Food Co. 10 Fish Fingers Rybí prsty mleté | Michal Protivanský
Nowaco Rybí prsty (mleté) předsmažené 18 kusů | Michal Protivanský
Albert Rybí prsty | Michal Protivanský
Seaside 15 rybích prstů | Michal Protivanský
Tesco Obalované rybí prsty | Michal Protivanský
Vici Classic Fish Fingers Rybí prsty mleté | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Albert | Michal Protivanský
Fjordkrone | Michal Protivanský
Gran mare | Michal Protivanský
Heart food | Michal Protivanský
Nowaco | Michal Protivanský
Seaside | Michal Protivanský
Tesco | Michal Protivanský
Vici Classic | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Rybí prsty | scom

Finalistka soutěže Miss ČR 1994 Lenka Beličková (52): Vicemiss vyskočila z okna hotelu?!

Smutné překvapení u hrobu Zagorové (†75): Proč chyběl Petr Rezek?!

Tragédie na Klatovsku: Chlapec (†15) zemřel na brigádě!

Hrozná smrt u Tuklat: Řidiče rozdrtil mix!

Šílenec střílel v kostele plném dětí: Zabil nejméně dvě, dalších dvacet lidí je zraněných!

Zdrcený syn horolezkyně, kterou nechávají v Nebeských horách zemřít: Máma žije!