Logo magazínu

Jen třetina rybích prstů je z ryby! Budete překvapeni, co tvoří zbytek

2/32
Prohlédnout znovu

Jen třetina rybích prstů je z ryby! Budete překvapeni, co tvoří zbytek

Jak kvalitní jsou rybí prsty z obchodů? Skrývá se pod strouhankou skutečně maso? | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
FjordKrone 15 Fischstäbchen | Michal Protivanský
Gran mare Alaska-Pollock Fish Fingers | Michal Protivanský
Hearty Food Co. 10 Fish Fingers Rybí prsty mleté | Michal Protivanský
Nowaco Rybí prsty (mleté) předsmažené 18 kusů | Michal Protivanský
Albert Rybí prsty | Michal Protivanský
Seaside 15 rybích prstů | Michal Protivanský
Tesco Obalované rybí prsty | Michal Protivanský
Vici Classic Fish Fingers Rybí prsty mleté | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. Rybí prsty byly připraveny podle návodu na obale v pečící troubě. | Michal Protivanský
Albert | Michal Protivanský
Fjordkrone | Michal Protivanský
Gran mare | Michal Protivanský
Heart food | Michal Protivanský
Nowaco | Michal Protivanský
Seaside | Michal Protivanský
Tesco | Michal Protivanský
Vici Classic | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Některé chutnaly velmi dobře, jiné nedržely pohromadě a měly nevýraznou chuť. Takový byl verdikt odborných hodnotitelů z VŠCHT po senzorickém hodnocení 8 značek levných rybích prstů. | Michal Protivanský
Rybí prsty | scom

Odbornice na řeč těla: Absolutní posun, ale... Emoční únava Zelenského i typický Trump!

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Turek hodoval v restauraci u Vltavy. Herec Liška si z něj utahuje: „Taky mám rád černej humor“

Malý Fabian (†8) zmizel cestou domů, našli ho mrtvého v poli: Co prozradila pitva?

Rázný krok Ivany Gottové: Po krachu projektu s vilou… Stěhují pryč věci po Karlovi (†80)

Poslední pokus o záchranu ostatků legendy Dahlmeierové (†31) zkrachoval: Tělo je pryč!