Laboratoř odhalila podfuk výrobce: Sýrová pizza bez sýru! Vyhrála ta nejlevnější
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
*Laboratoř Eurofins zjišťovala podíl sýru a těsta u všech pizz v mraženém stavu.
|
Infografika Blesk
Billa Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 25,3 % Podíl těsta 74,7 %
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 33,1 % Podíl těsta 66,9 %
|
Michal Protivanský
Gladiátor Formagi mix Podíl sýru 43,7 % Podíl těsta 56,3 %
|
Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese Podíl sýru 25,2 % Podíl těsta 74,8 %
|
Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi Podíl sýru 28,6 % Podíl těsta 71,4 %
|
Michal Protivanský
K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi Podíl sýru 28,7 % Podíl těsta 71,3 %
|
Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 23,9 % Podíl těsta 76,1 %
|
Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 29,4 % Podíl těsta 70,6 %
|
Michal Protivanský
Tratoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast Podíl sýru 19,8 % Podíl těsta 80,2 %
|
Michal Protivanský
Billa Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Don Peppe Originale Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Gladiátor Formagi mix
|
Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese
|
Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Dnešním vítězem testu se stala nejlevnější pizza – K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi – měla totiž nejlepší celkové hodnocení.
|
Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Tratoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast
|
Michal Protivanský
Billa Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Don Peppe Originale Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Gladiátor Formagi Mix
|
Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese
|
Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi
|
Michal Protivanský
Trattoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast
|
Michal Protivanský