Logo magazínu

Laboratoř odhalila podfuk výrobce: Sýrová pizza bez sýru! Vyhrála ta nejlevnější

1/45
Prohlédnout znovu

Laboratoř odhalila podfuk výrobce: Sýrová pizza bez sýru! Vyhrála ta nejlevnější

Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
*Laboratoř Eurofins zjišťovala podíl sýru a těsta u všech pizz v mraženém stavu. | Infografika Blesk
Billa Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 25,3 % Podíl těsta 74,7 % | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 33,1 % Podíl těsta 66,9 % | Michal Protivanský
Gladiátor Formagi mix Podíl sýru 43,7 % Podíl těsta 56,3 % | Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese Podíl sýru 25,2 % Podíl těsta 74,8 % | Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi Podíl sýru 28,6 % Podíl těsta 71,4 % | Michal Protivanský
K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi Podíl sýru 28,7 % Podíl těsta 71,3 % | Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 23,9 % Podíl těsta 76,1 % | Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 29,4 % Podíl těsta 70,6 % | Michal Protivanský
Tratoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast Podíl sýru 19,8 % Podíl těsta 80,2 % | Michal Protivanský
Billa Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Don Peppe Originale Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Gladiátor Formagi mix | Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese | Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Dnešním vítězem testu se stala nejlevnější pizza – K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi – měla totiž nejlepší celkové hodnocení. | Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Tratoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast | Michal Protivanský
Billa Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Don Peppe Originale Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Gladiátor Formagi Mix | Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese | Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi | Michal Protivanský
K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi | Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Trattoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast | Michal Protivanský

Špatná zpráva pro exposlance Dominika Feriho! Zamítli jeho stížnost

Mrazivá slova Aleše Palána o smrti Klišíka (†62): Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty!

Trump dal Putinovi ultimátum: Dohoda o konci války do 50 dní, jinak přijdou „brutální“ sankce

Milionový podvod církve na Berounsku: Policie navrhla obžalovat duchovní!

Nedožité 86. narozeniny Karla Gotta (†80): Vdova Ivana plánuje nový vztah! Prozradila, co se děje s Bertramkou

Brněnský politik Matěj Hollan (40) odhalil intimní tabu: Normálně to nedělám, ale...