Laboratoř odhalila podfuk výrobce: Sýrová pizza bez sýru! Vyhrála ta nejlevnější
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský