Logo magazínu

Laboratoř odhalila podfuk výrobce: Sýrová pizza bez sýru! Vyhrála ta nejlevnější

1/45
Prohlédnout znovu

Laboratoř odhalila podfuk výrobce: Sýrová pizza bez sýru! Vyhrála ta nejlevnější

Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
*Laboratoř Eurofins zjišťovala podíl sýru a těsta u všech pizz v mraženém stavu. | Infografika Blesk
Billa Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 25,3 % Podíl těsta 74,7 % | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo pizzy připravené podle návodu na obale v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 33,1 % Podíl těsta 66,9 % | Michal Protivanský
Gladiátor Formagi mix Podíl sýru 43,7 % Podíl těsta 56,3 % | Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese Podíl sýru 25,2 % Podíl těsta 74,8 % | Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi Podíl sýru 28,6 % Podíl těsta 71,4 % | Michal Protivanský
K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi Podíl sýru 28,7 % Podíl těsta 71,3 % | Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 23,9 % Podíl těsta 76,1 % | Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi Podíl sýru 29,4 % Podíl těsta 70,6 % | Michal Protivanský
Tratoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast Podíl sýru 19,8 % Podíl těsta 80,2 % | Michal Protivanský
Billa Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Don Peppe Originale Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Gladiátor Formagi mix | Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese | Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Dnešním vítězem testu se stala nejlevnější pizza – K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi – měla totiž nejlepší celkové hodnocení. | Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Tratoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast | Michal Protivanský
Billa Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Don Peppe Originale Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Gladiátor Formagi Mix | Michal Protivanský
Iceland Deep Pan Four Cheese | Michal Protivanský
Italiamo Quattro Formaggi | Michal Protivanský
K-Classic Pizza Stone Baked Quattro Formaggi | Michal Protivanský
My Price Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
San Fabio Pizza Quattro Formaggi | Michal Protivanský
Trattoria Alfredo Deliziosa Cheese Feast | Michal Protivanský

Detaily smrti hrdiny (†62) filmu Raději zešílet v divočině: Utopil se s batohem na zádech! Spletl si autobus?

Trump škrtí dovoz z Evropy: Zabolí cla Čechy?… a odpoví Brusel stejnou mincí?

Neurolog Stránský o rekordních počtech boreliózy: Jak se správně zbavit klíštěte?

Tři roky od úmrtí Ivany Trumpové (†73): „Miluji tě a chybíš mi, mami,“ vzpomínala Ivanka

Další rána pro rodinu horolezkyně Kolouchové (†46): Pro úřady NENÍ mrtvá

Antona F. podezírají z mordu Čecha Alexe v Chorvatsku: Sám měl na těle zranění! A kam zmizela loď?