Na reklamu nespoléhejte, dražší nemusí být kvalitnější, ukázal test mražené pizzy
Nadýchané kypré těsto s křupavým okrajem, dostatečně obložené kousky kvalitní šunky a doplněné sýrem, kořením a rajčatovým základem. Taková by měla být podle odborníků šunková pizza.
|
Michal Protivanský
Don Peppe Originale Šunková
|
Michal Protivanský
Dr. Oetker Ristorante Pizza Prosciutto
|
Michal Protivanský
Dr. Oetker Pizza Guseppe Ham
|
Michal Protivanský
Trattoria Alfredo Stonebaked pizza Ham
|
Michal Protivanský
Tesco Stonebaked Ham Pizza
|
Michal Protivanský
San Fabio Pizza Prosciutto
|
Michal Protivanský
Albert Pizza Prosciutto
|
Michal Protivanský
Gladiátor Šunková
|
Michal Protivanský
Hearty Food Co. Šunková pizza
|
Michal Protivanský
Oblíbená rychlovka, kterou vyřešíte oběd či večeři, slaví 67 let. O čem je řeč? O mražené pizze. Jedním z oblíbených druhů je šunková. A Potravinový Sherlock zjišťoval, jak je na tom s kvalitou..
|
Michal Protivanský
Oblíbená rychlovka, kterou vyřešíte oběd či večeři, slaví 67 let. O čem je řeč? O mražené pizze. Jedním z oblíbených druhů je šunková. A Potravinový Sherlock zjišťoval, jak je na tom s kvalitou..
|
Michal Protivanský
Oblíbená rychlovka, kterou vyřešíte oběd či večeři, slaví 67 let. O čem je řeč? O mražené pizze. Jedním z oblíbených druhů je šunková. A Potravinový Sherlock zjišťoval, jak je na tom s kvalitou..
|
Michal Protivanský
Oblíbená rychlovka, kterou vyřešíte oběd či večeři, slaví 67 let. O čem je řeč? O mražené pizze. Jedním z oblíbených druhů je šunková. A Potravinový Sherlock zjišťoval, jak je na tom s kvalitou..
|
Michal Protivanský
Oblíbená rychlovka, kterou vyřešíte oběd či večeři, slaví 67 let. O čem je řeč? O mražené pizze. Jedním z oblíbených druhů je šunková. A Potravinový Sherlock zjišťoval, jak je na tom s kvalitou..
|
Michal Protivanský
Oblíbená rychlovka, kterou vyřešíte oběd či večeři, slaví 67 let. O čem je řeč? O mražené pizze. Jedním z oblíbených druhů je šunková. A Potravinový Sherlock zjišťoval, jak je na tom s kvalitou..
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali mražené šunkové pizzy pečené v troubě v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali mražené šunkové pizzy pečené v troubě v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali mražené šunkové pizzy pečené v troubě v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali mražené šunkové pizzy pečené v troubě v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali mražené šunkové pizzy pečené v troubě v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali mražené šunkové pizzy pečené v troubě v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT.
|
Michal Protivanský