Logo magazínu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

4/25
Prohlédnout znovu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

Jídlo v konzervě volíme v létě na chalupu nebo na výlet. Podívali jsme se proto pod víčka maďarských gulášů. Jak kvalitní jsou? | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Hamé EasyCup Maďarský guláš | Karel Kopáč
Hamé Maďarský guláš | Karel Kopáč
Kempy Maďarský guláš | Karel Kopáč
Pikok Maďarský guláš | Karel Kopáč
Švéda Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veseko Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veselá pastýřka Maďarský guláš | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 400 g | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 450 g (sklenice) | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Hovězí maso na guláš | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom

Jiřikovský u soudu: Poslali ho do vazby i kvůli obavám z útěku! Hrozí mu až 10 let

Felix Slováček překvapil: Odložil saxofon a proměnil se v modela!

Závěr prázdnin vlády: Decroix v plavkách a bitcoinový vzkaz i ministři u piva či buřtů

Matka a dcerka (†7) se spolu utopily: S dalšími dětmi se koupaly v řece

Pornohvězda Daisy Lee porodila: Malý Theo je na světě! Na sále skončila v kómatu

Štěpánka Fingerhutová se vdala! Je z ní paní Ligas