Logo magazínu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

3/25
Prohlédnout znovu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

Jídlo v konzervě volíme v létě na chalupu nebo na výlet. Podívali jsme se proto pod víčka maďarských gulášů. Jak kvalitní jsou? | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Hamé EasyCup Maďarský guláš | Karel Kopáč
Hamé Maďarský guláš | Karel Kopáč
Kempy Maďarský guláš | Karel Kopáč
Pikok Maďarský guláš | Karel Kopáč
Švéda Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veseko Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veselá pastýřka Maďarský guláš | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 400 g | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 450 g (sklenice) | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Hovězí maso na guláš | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom

Zemřel Dominik Duka (†82). Kardinála před smrtí navštívil arcibiskup Graubner

Zákulisí první Sněmovny: Macinkova omluva za „p*ču“, stres nováčků a poslanec Fiala

Majetek po Aničce Slováčkové (†29): Chyba v závěti! Změnila dědice

Expert o nové vládě i Sněmovně: Turek by měl politicky vyspět. A co čeká ODS v opozici?

Miroslavovi (37) selhalo srdce, vyšla až druhá tranplantace: Přesto je hasič!

Vila nejbohatšího Čecha je na prodej: Kellnerův skvost za 50 milionů! Vadili mu chataři a sekačky