Logo magazínu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

2/25
Prohlédnout znovu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

Jídlo v konzervě volíme v létě na chalupu nebo na výlet. Podívali jsme se proto pod víčka maďarských gulášů. Jak kvalitní jsou? | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Hamé EasyCup Maďarský guláš | Karel Kopáč
Hamé Maďarský guláš | Karel Kopáč
Kempy Maďarský guláš | Karel Kopáč
Pikok Maďarský guláš | Karel Kopáč
Švéda Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veseko Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veselá pastýřka Maďarský guláš | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 400 g | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 450 g (sklenice) | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Hovězí maso na guláš | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom

ŽIVĚ: Otevření obálky s posledními slovy Masaryka. Co prezident řekl před smrtí?

Soud propustil vraha Vocáska! Unikl trestu smrti, teď míří po 38 letech na svobodu

Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!

Konečná, Macinka a Šlachta: Hádka o důchody i stíhačky! A urážky v debatě Blesku

Lidské hyeny Vojtovi (†16) ukradli z pomníčku přilbu! Kamarád nabízí desetitisícovou odměnu

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech