Logo magazínu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

1/25
Prohlédnout znovu

Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!

Jídlo v konzervě volíme v létě na chalupu nebo na výlet. Podívali jsme se proto pod víčka maďarských gulášů. Jak kvalitní jsou? | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě. | Karel Kopáč
Hamé EasyCup Maďarský guláš | Karel Kopáč
Hamé Maďarský guláš | Karel Kopáč
Kempy Maďarský guláš | Karel Kopáč
Pikok Maďarský guláš | Karel Kopáč
Švéda Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veseko Maďarský guláš | Karel Kopáč
Veselá pastýřka Maďarský guláš | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 400 g | Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 450 g (sklenice) | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Hovězí maso na guláš | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům. | scom

Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?

Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli

Platy politiků vzrostou o 5 procent? Premiér i šéf Sněmovny 308 tisíc, prezident 383 tisíc

Sbíráte v lese borůvky a houby? Českem se šíří zabijácký parazit!

Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?

Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!