Maďarské guláše v konzervě zklamaly: Výrobci šetří na gramáži i na mase!
Jídlo v konzervě volíme v létě na chalupu nebo na výlet. Podívali jsme se proto pod víčka maďarských gulášů. Jak kvalitní jsou?
|
Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě.
|
Karel Kopáč
Blesk nechal v laboratoři otestovat maďarské guláše v konzervě.
|
Karel Kopáč
Hamé EasyCup Maďarský guláš
|
Karel Kopáč
Hamé Maďarský guláš
|
Karel Kopáč
Kempy Maďarský guláš
|
Karel Kopáč
Pikok Maďarský guláš
|
Karel Kopáč
Švéda Maďarský guláš
|
Karel Kopáč
Veseko Maďarský guláš
|
Karel Kopáč
Veselá pastýřka Maďarský guláš
|
Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 400 g
|
Karel Kopáč
Viva Maďarský guláš 450 g (sklenice)
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali guláše v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Karel Kopáč
Hovězí maso na guláš
|
scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům.
|
scom
Guláš patří k oblíbeným letním dovolenkovým jídlům.
|
scom