Logo magazínu

Bramborové kaše v prášku: Podle ceny nevybírejte, nejlepší byly dvě od stejného výrobce!

1/21
Prohlédnout znovu

Bramborové kaše v prášku: Podle ceny nevybírejte, nejlepší byly dvě od stejného výrobce!

V testu jsou zařazeny jak výrobky se sušeným mlékem, tak i instantní kaše, do nichž musí spotřebitelé dle návodu přilít čerstvé mléko. | archiv Blesku
Albert Bramborová kaše s mlékem | Michal Protivanský
Dobrá kvalita nízká cena Bramborová kaše | Michal Protivanský
Horažďovická Bramborová kaše | Michal Protivanský
K-Classic Kartoffel-Püree | Michal Protivanský
Knorr Bramborová kaše s mlékem | Michal Protivanský
Labeta Bramborová kaše s mlékem | Michal Protivanský
Lagris Bramborová kaše s mlékem | Michal Protivanský
Natura Bramborová kaše | Michal Protivanský
Penny Mashed Potatoes | Michal Protivanský
Vitana Bramborová kaše s mlékem | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení. | Michal Protivanský
Do některých kaší je potřeba přidat čerstvé mléko. | scom
Do některých kaší je potřeba přidat čerstvé mléko. | scom
Bramborová kaše | scom

Nevraživost na pohřbu Jiřího Krampola (†87): Syna Martina nepustili do první řady!

Hrůza ve Zvoli: Lev utekl z klece a zaútočil na muže! Policie zvíře zastřelila 

Místo výšlapu kapačky: Ministr financí Stanjura skončil v nemocnici!

V Mostě porodila nezletilá (15): Otec je ještě mladší než ona?!

Lucie Borhyová v Hráčích: Pravda o vztahu se Železným!

Po úraze zůstal Milan na vozíku: Po 15 letech vstal a došel do kina!