Logo magazínu

Víme, která mouka je opravdu ze špaldy! Nestačí, že tak vypadá...

3/21
Prohlédnout znovu

Víme, která mouka je opravdu ze špaldy! Nestačí, že tak vypadá...

Blesk v laboratoři prověřil, jak kvalitní jsou špaldové mouky z obchodů. | scom
Authentic Bio Špaldová mouka | Michal Protivanský
Babiččina volba Mouka špaldová hladká | Michal Protivanský
Belbake Špaldová mouka hladká | Michal Protivanský
V senzorické zkoušce nejvíce zaujala odborníky značka Bona Vita, která má významný podíl klasické pšenice a pšenici špaldu obsahuje z 31 %. Podle hodnotitelů měla velmi příjemnou kaštanovou a oříškovou vůni. | Michal Protivanský
dM Bio Dinkel Vollkorn Mehl | Michal Protivanský
Mlýn Pohronský Ruskov Špaldová mouka celozrnná | Michal Protivanský
Mlynářova mouka Špaldová hladká | Michal Protivanský
Nature’s Promise Bio Špaldová mouka celozrnná | Michal Protivanský
Pernerka Mouka Bio Špaldová mouka | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Špaldovou mouku poznáte podle vůně. Má totiž (obzvlášť celozrnná) typické oříškové aroma, které zůstává i v chuti po upečení těsta. | scom
Špaldovou mouku poznáte podle vůně. Má totiž (obzvlášť celozrnná) typické oříškové aroma, které zůstává i v chuti po upečení těsta. | scom
Špaldovou mouku poznáte podle vůně. Má totiž (obzvlášť celozrnná) typické oříškové aroma, které zůstává i v chuti po upečení těsta. | scom

Zeman po náročné operaci tlustého střeva: Převoz na speciální JIP! A jediný pacient na jednotce

Lucie Bílá se plácla přes kapsu: Synovi k 30 dala dárek za 18 milionů!

Sněm TOP 09: Vedení po Pekarové přebírá Havel, Kalousek odešel ještě před začátkem

Majerová po kauze s pí*ou: Šokuje videem defenestrace! Ať vrátí kytku, zní na sítích

Ivana Gottová šokovala své bývalé kolegy: Omluvenka za sto tisíc! Proč nepřišla na mejdan?

Za 5 kilo kokainu v kufru hrozil Markétě na Srí Lance trest smrti: Otevřená zpoveď! Jak vypadalo zadržení?