Logo magazínu

Víme, která mouka je opravdu ze špaldy! Nestačí, že tak vypadá...

2/21
Prohlédnout znovu

Víme, která mouka je opravdu ze špaldy! Nestačí, že tak vypadá...

Blesk v laboratoři prověřil, jak kvalitní jsou špaldové mouky z obchodů. | scom
Authentic Bio Špaldová mouka | Michal Protivanský
Babiččina volba Mouka špaldová hladká | Michal Protivanský
Belbake Špaldová mouka hladká | Michal Protivanský
V senzorické zkoušce nejvíce zaujala odborníky značka Bona Vita, která má významný podíl klasické pšenice a pšenici špaldu obsahuje z 31 %. Podle hodnotitelů měla velmi příjemnou kaštanovou a oříškovou vůni. | Michal Protivanský
dM Bio Dinkel Vollkorn Mehl | Michal Protivanský
Mlýn Pohronský Ruskov Špaldová mouka celozrnná | Michal Protivanský
Mlynářova mouka Špaldová hladká | Michal Protivanský
Nature’s Promise Bio Špaldová mouka celozrnná | Michal Protivanský
Pernerka Mouka Bio Špaldová mouka | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali vzhled, barvu, strukturu, sypkost a vůni mouk v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Špaldovou mouku poznáte podle vůně. Má totiž (obzvlášť celozrnná) typické oříškové aroma, které zůstává i v chuti po upečení těsta. | scom
Špaldovou mouku poznáte podle vůně. Má totiž (obzvlášť celozrnná) typické oříškové aroma, které zůstává i v chuti po upečení těsta. | scom
Špaldovou mouku poznáte podle vůně. Má totiž (obzvlášť celozrnná) typické oříškové aroma, které zůstává i v chuti po upečení těsta. | scom

Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“

Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?

Setkání s Felixem po skonu Aničky (†29): Lucie Gelemová otevřeně o smrti 11leté sestry!

Hrůza v Čáslavi: Babička s chlapci (2) spadla do rybníka

Obrovský smutek u Vojenské policie: Honza svou bitvu prohrál

Tragická bilance nehody na Uherskohradišťsku: Zemřeli dva nevinní, viník byl opilý?!