Logo magazínu

Testovali jsme droždí na velikonoční pečení: Které vyhrálo na celé čáře?

2/30
Prohlédnout znovu

Testovali jsme droždí na velikonoční pečení: Které vyhrálo na celé čáře?

Jak kvalitní je čerstvé a sušené droždí? Kterému dát při pečení přednost? | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Balírny Unima Droždí sušené | Michal Protivanský
Čerstvé pekařské droždí Pečení nás baví | Michal Protivanský
Dr. Oetker Droždí | Michal Protivanský
Pečení nás baví Fala Čerstvé pekařské droždí | Michal Protivanský
Labeta Sušené droždí | Michal Protivanský
Pečení nás baví Noli Čerstvé pekařské droždí | Michal Protivanský
Papa Baker Sušené droždí | Michal Protivanský
Saf-instant Droždí Pečení nás baví | Michal Protivanský
Uniferm Čerstvé pekařské droždí | Michal Protivanský
Vitana Droždí sušené pekařské | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Kdo nabyde nejvíc? (Znázorněné objemy pečiva jsou ilustrační) | Infografika Blesk

Zeman znovu v nemocnici! V Motole ho čeká další vyšetření! A dojemná slova díků

7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!

Policejní razie v pražském sídle VZP! Zadrželi 19 lidí

Záchranář Dvořák po smrtelné nehodě: Člověka zabila vrtule helikoptéry! Jak se chovat?

Anna bojovala hodiny o život: Mrtvice v 11 letech! Jaké příznaky se podcenily?

Dramatický boj o život seniorky: Dala si hlavou o beton, nekomunikuje!