Logo magazínu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

10/11
Prohlédnout znovu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

Co si o majonézách a jejich užití myslí odborníci na výživu a specialisté v potravinářství? | archiv Blesku
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí! | archiv Blesku
Majonéza | profimedia.cz
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček? | archiv Blesku
Testy majonéz provedli odborníci z renomované laboratoře Eurofins. | archiv Blesku
Jana Dostálová, profesorka z VŠCHT | archiv Blesku
MUDr. Jan Pirk, Institut experimentální a klinické medicíny (IKEM) | archiv Blesku
Pavel Kopřiva, mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) | archiv Blesku
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Petr Havlíček, výživový specialista | archiv Blesku
Video se připravuje ...

Nový multimiliardář v Česku. Rodina vyplatila Kellnerova (†56) syna Petra z PPF

Přání k nedožitým 30. narozeninám Aničky Slováčkové (†29): Srdceryvný vzkaz bratra Felixe!

Balaštíková z ANO měla chtít zakleknutí na firmu a zabití psa: Válek žádá kontrolu hygieny

Šílenec ohrožoval a napadal manželku: Policie ho postřelila, zemřel v nemocnici. Všemu přihlížel malý syn

Ve Španělsku uzavřeli pláže kvůli jedovatým tvorům: Malý roztomilý „drak“ vás může i zabít!

Z penisu už jsme vytahovali i rtuťový teploměr, říká přední český androlog