Logo magazínu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

10/11
Prohlédnout znovu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

Co si o majonézách a jejich užití myslí odborníci na výživu a specialisté v potravinářství? | archiv Blesku
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí! | archiv Blesku
Majonéza | profimedia.cz
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček? | archiv Blesku
Testy majonéz provedli odborníci z renomované laboratoře Eurofins. | archiv Blesku
Jana Dostálová, profesorka z VŠCHT | archiv Blesku
MUDr. Jan Pirk, Institut experimentální a klinické medicíny (IKEM) | archiv Blesku
Pavel Kopřiva, mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) | archiv Blesku
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Petr Havlíček, výživový specialista | archiv Blesku
Video se připravuje ...

Filip Turek a jeho luxus: Po incidentu v baru měl oblek a drahé hodinky od krve

Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...

Nejmladší poslankyně Smejkalová (21) pro Blesk: Cítí pnutí mezi mladými a starými poslanci?

Drama kolem losa Emila na Šumavě: Dejte mu už pokoj, zlobí se lidé

Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky

Jaderná influencerka Dana Drábová (†64): Co prozradil poslední tweet?