Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...
9
/
11
Prohlédnout znovu
Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...
Co si o majonézách a jejich užití myslí odborníci na výživu a specialisté v potravinářství?
|
archiv Blesku
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí!
|
archiv Blesku
Majonéza
|
profimedia.cz
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček?
|
archiv Blesku
Testy majonéz provedli odborníci z renomované laboratoře Eurofins.
|
archiv Blesku
Jana Dostálová, profesorka z VŠCHT
|
archiv Blesku
MUDr. Jan Pirk, Institut experimentální a klinické medicíny (IKEM)
|
archiv Blesku
Pavel Kopřiva, mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI)
|
archiv Blesku
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka
|
archiv Blesku
Petr Havlíček, výživový specialista
|
archiv Blesku
Video se připravuje ...
Rozchod Babišových: Co bude s „rodinným“ holdingem?
Wimbledonská šampionka Vondroušová po oznámení rozvodu: Zpověď o bolavém období
Putin po volbách zalezl. V posledních dvou týdnech neopouští své pracovny
Stop turistům v dalším dovolenkovém ráji Čechů! Na "Kanárech" pro ně chystají speciální daň
Hrůza v Macoše: Do propasti skočili dva muži! Jeden se měl před tím ještě zastřelit
Ministr Hladík o zálohování plechovek a petek: Kus za čtyři koruny. Jak to bude fungovat?