Logo magazínu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

4/11
Prohlédnout znovu

Odborníci na výživu: Majonézu můžeme doporučit, ale jen v malém množství...

Co si o majonézách a jejich užití myslí odborníci na výživu a specialisté v potravinářství? | archiv Blesku
Stravovat se zdravě a kvalitně nemusí být nutně dražší. Jak ale nestrávit nakupováním potravin celou věčnost a do košíku dávat jen kvalitní suroviny? Blesk vám poradí! | archiv Blesku
Majonéza | profimedia.cz
Víte, že před padesáti lety obsahovala majonéza více vajíček? | archiv Blesku
Testy majonéz provedli odborníci z renomované laboratoře Eurofins. | archiv Blesku
Jana Dostálová, profesorka z VŠCHT | archiv Blesku
MUDr. Jan Pirk, Institut experimentální a klinické medicíny (IKEM) | archiv Blesku
Pavel Kopřiva, mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) | archiv Blesku
Daniel Průša, šéfkuchař v restauraci Hajnovka | archiv Blesku
Petr Havlíček, výživový specialista | archiv Blesku
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Šaráda i hra vabank! Do »čachrů« v ČT si rýply její bývalé hvězdy, reportér Hynek přidal varování

Další pochybnosti o Trumpově zdraví? Opět skrýval záhadnou modřinu na ruce

Kontroverzní ochránce práv Stanislav Křeček: Oslava za 208 tisíc! Na účet úřadu?!

Petra (48) s nádorem mozku uslyšela: Sežeňte peníze na léčbu, jinak před sebou máte jen měsíce...

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?