Logo magazínu

Pijeme černé čaje se zbytky pesticidů: U dvou třetin je to běžné, vzkazuje inspekce

1/19
Prohlédnout znovu

Pijeme černé čaje se zbytky pesticidů: U dvou třetin je to běžné, vzkazuje inspekce

V pátečním testu černých čajů bylo pozitivních na rezidua osm z devíti testovaných značek, většina však nepřekročila maximální limit reziduí (MLR) | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Kingson Černý čaj | Michal Protivanský
Old England Čaj porcovaný černý | Michal Protivanský
Lord Nelson English Breakfast Black Tea | Michal Protivanský
Clever Rodinný čaj černý | Michal Protivanský
Kouzelný čaj English Breakfast | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Minutka Černý čaj | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Cornwall Ceylon-Assam Schwarzer Tee | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali černé čaje, vyluhované dle návodu na obalu, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT. | Michal Protivanský

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Kavčí hory stále nemají šéfa, ale proběhl: Zbytečný mejdan pro ředitele ČT! Plno slavných hostů

Obrovský risk sanitky v Kolíně: Řidič na kolejích kličkoval mezi padajícími závorami!

Skandál ruského oligarchy Děripasky: Platil za sex s nezletilými, nejžádanější byly panny

Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika

Řezal ženy bez anestezie: Falešný chirurg z Bratislavy dostal tři roky vězení, hrozí mu i víc