Logo magazínu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

1/27
Prohlédnout znovu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

Myslíte si, že pod pojmem tavený sýr koupíte výrobek, který má na prvním místě ve složení sýry? Ale kdepak! U většiny testovaných »taveňáků« převažovala voda! | Michal Protivanský
Apetito Smetanové | Michal Protivanský
Albert Tavený lahodný sýr | Michal Protivanský
Boni Tavený sýr | Michal Protivanský
Clever Jemný tavený sýr | Michal Protivanský
K-Classic Cheesimo Classic, vítěz spotřebitelského testu | Michal Protivanský
Lacrum Tavený sýr smetanový | Michal Protivanský
Madeta Madetka Tavený smetanový sýr | Michal Protivanský
My Price Tavený sýr krémový | Michal Protivanský
Pilos Jemný tavený sýr klasik | Michal Protivanský
Tany Šumavský sýr smetanový | Michal Protivanský
Měly by mít příjemnou sýrovou chuť, jemnou a hladkou texturu a měly by být snadno roztíratelné. Podle odborníků většina testovaných tavených sýrů taková byla. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom

Vrah Vocásek místo trestu smrti na svobodě: Zákaz alkoholu a cestování!

Iveta Lutovská odhalila: Uháněl ji Trump!

Expert pro Blesk o exprezidentově podpoře komunistů: Proč se Zeman naštval na Babiše?

Zákulisí rozplétání Masarykova vzkazu: Co odhalila řeč těla a co Blesku prozradila historička?

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

„Létající talíř“ Melanie Trumpové: Snažila se být nenápadná, říká expertka. Stal se pravý opak