Ghí a přepuštěné máslo není totéž! Výrobci si pletou názvy, ukázal test
Jaká je kvalita ghí a přepuštěných másel z obchodů? A k čemu je používat?
|
Michal Protivanský
Alfa Přepuštěné máslo
|
Michal Protivanský
Allnature Ghi
|
Michal Protivanský
Burro Chiarificato Ghí Máslo přepuštěné
|
Michal Protivanský
Exkluzivně pro Lidl Ghí Máselný tuk
|
Michal Protivanský
Ghí Ghíčko Bio Přepuštěné máslo
|
Michal Protivanský
Living Spoon Ghí Přepuštěné máslo
|
Michal Protivanský
Mlékárna Polná Přepuštěné máslo ghí
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. Laboratoř se postarala nejen o organizaci senzorického testu, ale i o jeho vyhodnocení.
|
Michal Protivanský