Logo magazínu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

5/25
Prohlédnout znovu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

Ačkoli se na první pohled zdá, že balkánské sýry jsou si podobné, rozdíly mezi nimi jsou. Třeba v počtu nežádoucích kvasinek. | scom
Albert Balkánský sýr | Michal Protivanský
Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Billa Balkánský sýr | Michal Protivanský
Bílý sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Boni Balkánský sýr | Michal Protivanský
Fine Life Balkánský sýr | Michal Protivanský
Madeta Balkánský sýr | Michal Protivanský
Pilos Balkánský sýr | Michal Protivanský
Président Salakis Balkánský sýr | Michal Protivanský
Radonický balkán | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Po pohřbu Jiřího Krampola (†87): Tři znesvářené smuteční kary!

Měli spolu cvičit, ale jen co Anna (49) přišla… Trenérovi (42) se zastavilo srdce! Zachránila ho na podlaze fitka

Tekutiny do letadla povoleny? Má to háček! Kde smíte vzít decku a kde petku? A co Ruzyně?

V Chorvatsku tvrdě bojují proti vypočítavým turistům: Ráno na plážích likvidují ručníky

Lucie Borhyová v Hráčích: Pravda o vztahu s Železným!

Sexy Eliška a její pilot formule 1: Romantika v Řecku