Logo magazínu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

1/25
Prohlédnout znovu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

Ačkoli se na první pohled zdá, že balkánské sýry jsou si podobné, rozdíly mezi nimi jsou. Třeba v počtu nežádoucích kvasinek. | scom
Albert Balkánský sýr | Michal Protivanský
Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Billa Balkánský sýr | Michal Protivanský
Bílý sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Boni Balkánský sýr | Michal Protivanský
Fine Life Balkánský sýr | Michal Protivanský
Madeta Balkánský sýr | Michal Protivanský
Pilos Balkánský sýr | Michal Protivanský
Président Salakis Balkánský sýr | Michal Protivanský
Radonický balkán | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Zeman exkluzivně pro Blesk: Vzali mi kus tlustého střeva! Už zná výsledky nálezu

Bujarý večírek pořadu Showtime: Zasahovala policie!

Patrik (16) měl zavraždit starší ženu (†28): Měli spolu milostný vztah?!

Herec Suchánek zpíval o Hřibovi: „Zku*vils mi dopravu.“ Šéf Pirátů odpověděl

Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

Věra Křesadlová (†81): Živila se prodejem lampiček!