Logo magazínu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

3/25
Prohlédnout znovu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

Ačkoli se na první pohled zdá, že balkánské sýry jsou si podobné, rozdíly mezi nimi jsou. Třeba v počtu nežádoucích kvasinek. | scom
Albert Balkánský sýr | Michal Protivanský
Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Billa Balkánský sýr | Michal Protivanský
Bílý sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Boni Balkánský sýr | Michal Protivanský
Fine Life Balkánský sýr | Michal Protivanský
Madeta Balkánský sýr | Michal Protivanský
Pilos Balkánský sýr | Michal Protivanský
Président Salakis Balkánský sýr | Michal Protivanský
Radonický balkán | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Zeman po náročné operaci tlustého střeva: Převoz na speciální JIP! A jediný pacient na jednotce

Muzikálová hvězda Michaela Nosková (42): Expartnera po soudu naháněla policie!

„Trapné šaškování u štaflí.“ Okamura sundal vlajku Ukrajiny a schytal to. Měl na to právo?

Velké srovnání Prahy, Brna, Ostravy, Plzně a Olomouce: Kolik tu dáte za nájem?

Za 5 kilo kokainu v kufru hrozil Markétě na Srí Lance trest smrti: Otevřená zpoveď! Jak vypadalo zadržení?

Co dnes dělají aktéři biatlonového boomu: influencerky, policista i život před tabulí