Logo magazínu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

2/25
Prohlédnout znovu

Balkánské sýry pod lupou: Pozor si dejte na kvasinky! Co je prozradí?

Ačkoli se na první pohled zdá, že balkánské sýry jsou si podobné, rozdíly mezi nimi jsou. Třeba v počtu nežádoucích kvasinek. | scom
Albert Balkánský sýr | Michal Protivanský
Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Billa Balkánský sýr | Michal Protivanský
Bílý sýr balkánského typu | Michal Protivanský
Boni Balkánský sýr | Michal Protivanský
Fine Life Balkánský sýr | Michal Protivanský
Madeta Balkánský sýr | Michal Protivanský
Pilos Balkánský sýr | Michal Protivanský
Président Salakis Balkánský sýr | Michal Protivanský
Radonický balkán | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků posuzovalo balkánské sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Podnikatel obžalovaný v kauze Dozimetr: Promluvil o údajných penězích pro STAN! Rakušan se brání

Šťastné chvilky Laďky Něrgešové: V přírodě a s dětmi čerpá sílu do těžkého boje!

Průlom v případu zmizení novináře Rýpala po 17 letech: Zločinec se doznal k únosu a popsal detaily

Napadení Babiše holí: Útočníka obvinila policie z výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví

ŽIVĚ: Blesk Ordinace ve Zlíně! Prevenci přímo na náměstí, Milana Peroutku a další hvězdy sledujte na Blesk.cz

Kauza podivného zmizení režiséra Adamce (77): Za »únosem« stojí Gondík! Jak to Dalibor vysvětlil Blesku?