Logo magazínu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

4/32
Prohlédnout znovu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

Jak kvalitní jsou vepřové konzervy z obchodů? | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě Premium | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Česká chuťovka | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Premium Rekord | Karel Kopáč
Vepřové ve vlastní šťávě, Rekord | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Chuťovka, vepřové ve vlastní šťávě | Karel Kopáč

Vzpomínky Říhové na parťáka Hezuckého (†55): V nemocnici jsi mi vynadal

Sněmovní cestovka pokračuje? Okamura letěl za statisíce vojenským letounem, Pekarová si rýpla

Smrt novorozenců otřásla Litoměřicemi: Porodnici hájí její pacientky

Turek je upoután na lůžko kvůli vyhřezlé plotýnce. Půjde za Pavlem? A vláda s prázdným křeslem?

Otřesný start lyžařské sezóny: Kluk (†16) po pádu zemřel

Clash 14 ovládl Benda. Novotný po bombách do hlavy skončil, překvapivý vítěz pyramidy