Logo magazínu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

1/32
Prohlédnout znovu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

Jak kvalitní jsou vepřové konzervy z obchodů? | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě Premium | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Česká chuťovka | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Premium Rekord | Karel Kopáč
Vepřové ve vlastní šťávě, Rekord | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Chuťovka, vepřové ve vlastní šťávě | Karel Kopáč

S Babišem na Hradě i »zrzka«! Kdo byl v první řadě na jmenování premiéra? A celý projev Pavla

Patrik Hezucký (†55) zemřel: První detaily pohřbu!

Zdrcená rodina o vraždě Simony (†30) v Brně: „Hodná holka, život jí vzal ha*zl!“

Expert o politickém finále Babiše: Ministrům bude neustále v patách. Stát bude řídit optikou svých dětí

Exšéf Motola promluvil z vězení: „Vzal jsem mísu kremrolí...,“ říká Ludvík. Ve vazbě i na Vánoce?

Zázrak Blesku se podařil: Šek na pódiu pro Dominika (10)! Kdo ještě potřebuje pomoc?