Logo magazínu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

1/32
Prohlédnout znovu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

Jak kvalitní jsou vepřové konzervy z obchodů? | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě Premium | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Česká chuťovka | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Premium Rekord | Karel Kopáč
Vepřové ve vlastní šťávě, Rekord | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Chuťovka, vepřové ve vlastní šťávě | Karel Kopáč

Celoživotní trauma Patrika Hezuckého: Rozdával radost, sám truchlil

Babišův návrat do Strakovky: Ochranka, vila i limuzína s řidičem! Na co má po jmenování nárok?

Sněmovní cestovka pokračuje? Okamura letěl za statisíce vojenským letounem, Pekarová si rýpla

Plastický chirurg Měšťák šokoval: Klientka chtěla prsní implantáty s popelem psa!

Nevyléčitelně nemocná Ivana měla poslední přání: Svatba v obývacím pokoji! Jen tři dny před odchodem...

Boj s rakovinou i láska s komentátorem! České florbalistky při domácím MS jak je neznáte