Logo magazínu

Špekáčky jsou kvalitnější, přibylo v nich masa! Kontroly Blesku fungují, ukázal test

3/30
Prohlédnout znovu

Špekáčky jsou kvalitnější, přibylo v nich masa! Kontroly Blesku fungují, ukázal test

Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Albert Od řezníka na gril | Michal Protivanský
Špekáčky Clever | Michal Protivanský
Kostelecké uzeniny | Michal Protivanský
Krahulík špekáčky | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Maso Brejcha | Michal Protivanský
Špekáčky Metro | Michal Protivanský
Špekáčky Náš kraj | Michal Protivanský
Ponnath špekáčky | Michal Protivanský
Řezníkův talíř, který prodává Penny Market kromě zlaté získal i stříbrnou pečeť za nejlepší chuť. | Michal Protivanský
Tesco špekáčky | Michal Protivanský
Vahala špekáčky | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo špekáčky pečené v horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C, a to v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Exmanželka Jiřikovského o zatčení: Šok z brokovnice v baráku! Děti chtěl vzít do Španělska

Představitelka princezen Veronika Khek Kubařová porodila: Už je z ní maminka!

Putin a jeho želatinové nohy: Proč se třásl na Aljašce? Nové spekulace o zdraví ruského vůdce

Strašné záběry z Kladenska: Na auto s lidmi spadla traverza

Maroš Kramár rok po narození dcery: Utajená operace!

Matka v Bratislavě utopila dcery (†5 a †2) ve vaně a zapálila byt: Pak odešla do baru