Logo magazínu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

1/22
Prohlédnout znovu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

Jak dopadly bílé grilovací klobásy v testu deníku Blesk? | Profimedia.cz
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Ponnath Bavorská grilovací klobása | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Griller Globus | Michal Protivanský
Albert Gril Bavorská klobáska bílá | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Klobása k opékání Globus | Michal Protivanský
Na gril Bratwurst Bílá klobása | Michal Protivanský
Grill Master Bavarian Sausage | Michal Protivanský
Grill Party Party klobásky vepřové | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Albert Gril Bratwurst klobáska | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Dobré maso Na gril Bavorské klobásky | Michal Protivanský
Dobřejovické Grill Klobásy bavorské | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Zeman exkluzivně pro Blesk: Vzali mi kus tlustého střeva! Už zná výsledky nálezu

Bujarý večírek pořadu Showtime: Zasahovala policie!

Patrik (16) měl zavraždit starší ženu (†28): Měli spolu milostný vztah?!

Herec Suchánek zpíval o Hřibovi: „Zku*vils mi dopravu.“ Šéf Pirátů odpověděl

Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

Věra Křesadlová (†81): Živila se prodejem lampiček!