Logo magazínu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

1/22
Prohlédnout znovu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

Jak dopadly bílé grilovací klobásy v testu deníku Blesk? | Profimedia.cz
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Ponnath Bavorská grilovací klobása | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Griller Globus | Michal Protivanský
Albert Gril Bavorská klobáska bílá | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Klobása k opékání Globus | Michal Protivanský
Na gril Bratwurst Bílá klobása | Michal Protivanský
Grill Master Bavarian Sausage | Michal Protivanský
Grill Party Party klobásky vepřové | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Albert Gril Bratwurst klobáska | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Dobré maso Na gril Bavorské klobásky | Michal Protivanský
Dobřejovické Grill Klobásy bavorské | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Zeman po náročné operaci tlustého střeva: Převoz na speciální JIP! A jediný pacient na jednotce

Muzikálová hvězda Michaela Nosková (42): Expartnera po soudu naháněla policie!

Tučná výhra 933 tisíc ve Sportce: Šťastlivec Zdechovský dá balík na charitu

„Trapné šaškování u štaflí.“ Okamura sundal vlajku Ukrajiny a schytal to. Měl na to právo?

Za 5 kilo kokainu v kufru hrozil Markétě na Srí Lance trest smrti: Otevřená zpoveď! Jak vypadalo zadržení?

Velké srovnání Prahy, Brna, Ostravy, Plzně a Olomouce: Kolik tu dáte za nájem?