Logo magazínu

Netradiční specialita: Šťavnatá krůta

1/5
Prohlédnout znovu

Netradiční specialita: Šťavnatá krůta

Šťávu zahušťujte jen máslem, nepřidávejte žádnou mouku! | ISIFA, archiv Ondřeje Slaniny
Zchladlá játra, šunku a chléb nakrájejte na kostky a dejte do mísy. Cibuli nakrájejte nadrobno, petrželovou nať nasekejte. Vše smíchejte v míse a dochuťte solí a pepřem. | ISIFA, archiv Ondřeje Slaniny
Vnitřek krůty důkladně vysypejte solí a pepřem. | ISIFA, archiv Ondřeje Slaniny
Otvor zašijte (nejlépe kuchyňskou nití), stehna a křídla přivažte k tělu. | ISIFA, archiv Ondřeje Slaniny
Krůtu otočte, zalijte vývarem a přikrytou duste dalších 40 minut. Po odstavení z ohně nechte ještě 10 minut odpočívat, poté naporcujte a servírujte. | ISIFA, archiv Ondřeje Slaniny

Miloš Zeman je po další operaci: Exprezident na JIPce a hrozba embolie

Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

ŽIVĚ: Fialova vláda rozhodla o své demisi! Fiala ji předá osobně Pavlovi na Hradě

Máma šesti dětí Markéta (40) bojuje o život: Dvojčátka přišla nečekaně!

Petr Rychlý řádil na křtu syna Ondřeje: S manželkou i exmanželkou!

Z Lipna vylovili vůz se dvěma mrtvými: Policie prozradila výsledky testů DNA!