Květákový, s kaprem nebo kuřetem a broskví: Šéfkuchař z pražského bistra servíruje neotřelé chlebíčky
5
/
21
Prohlédnout znovu
Květákový, s kaprem nebo kuřetem a broskví: Šéfkuchař z pražského bistra servíruje neotřelé chlebíčky
Vladimír Čech stojí v popředí bistra Sisters, které se specializuje na chlebíčky. Ty jsou v jeho provedení cokoliv, jen ne ledajaké.
|
Koláž Blesk
Už se vám sbíhají sliny? V popředí je matjesový chlebíček s fenyklem a lichořeřišníkem, hned za ním minimalisitická paráda v podobě kuřete na broskvích.
|
David Zima
Má-li člověk fantazii, může si udělat chlebíček prakticky se vším, myslí si Vladimír. Do budoucna by se nebránil například využití olomouckých syrečků, hovězí svíčkové nebo třeba variaci na poctivé vepřo knedlo zelo.
|
Sisters bistro
Vladimír Čech si s chlebíčky umí vyhrát. V jeho rukách tak vznikají pochutiny, které si nezadají s uměleckými výtvory.
|
Sisters bistro
Chutná-li chlebíček dobře, má také podle Vladimíra i dobře vypadat.
|
Sisters bistro
Léta strávená v cateringu zúročil Vladimír Čech coby šéfkuchař prestižního pražského bistra Chlebíčky Sisters, kde spolu se svými kolegy vyrábí chlebíčky těch nejroztodivnějších příchutí.
|
David Zima
Vajíčkový chlebíček v podání Vladimíra sází na variabilní využití vajíčka. Žádná majonéza, ale žloutková emulze. Žádné obyčejně vařené vejce natvrdo, ale sušený žloutek nebo strouhané bílky.
|
Sisters bistro
Na kmínovém chlebíku podávaný kachní chlebíček s brusinkovými maršmelouny, to celé na kysaném másle, které evokuje chuť kyselého zelí.
|
Sisters bistro
Vymyslet koncept jednotlivých chlebíčků zabralo Vladimírovi i několik měsíců. Začínal prakticky od píky. Inspirací pro něj byly pouze staré recepty a vlastní představivost.
|
Sisters bistro
Má-li člověk fantazii, může si udělat chlebíček prakticky se vším, myslí si Vladimír. Do budoucna by se nebránil například využití olomouckých syrečků, hovězí svíčkové nebo třeba variaci na poctivé vepřo knedlo zelo.
|
Sisters bistro
Vladimír Čech (vpravo) se v gastronomii pohybuje od svých učňovských let. Léta praxe zužitkoval ve vytvoření neortodoxních chlebíčků, které zaujmou svou podobou, chutí i použitými surovinami.
|
Sisters bistro
Léta strávená v cateringu zúročil Vladimír Čech coby šéfkuchař prestižního pražského bistra Chlebíčky Sisters, kde spolu se svými kolegy vyrábí chlebíčky těch nejroztodivnějších příchutí.
|
David Zima
Odspoda nahoru: Předkrm, hlavní chod a dezert v jednom. Takový je květákový chlebíček doplněný o houby v podání Vladimíra Čecha. Ten neváhal využít například lanýžový olej nebo květákovou panna cottu.
|
David Zima
Každý z Vladimírových chlebíčků je sám o sobě exotický. Ale což teprve jeho Hawaii Poke s avokádovou pěnou, okurkovou rolkou a bílou ředkví?
|
David Zima
Denně do bistra zavítá mnoho návštěvníků. Většinou hlavně ze zvědavosti, protože neotřelý vzhled chlebíčků jim prostě nedá.
|
David Zima
Bistro Chlebíčky Sisters se nachází v Dlouhé ulici v těsném sousedství s cukrárnou Cukrář, kde pro změnu svému sladkému království vládne vyhlášený cukrář Lukáš Skála. Oba podniky jsou přitom propojeny.
|
David Zima
Léta praxe využil Vladimír k tomu, aby své chlebíčky vypiloval k dokonalosti. Zde například chlebíček s pražskou šunkou.
|
Sisters Bistro
Léta praxe využil Vladimír k tomu, aby své chlebíčky vypiloval k dokonalosti.
|
Sisters Bistro
Léta praxe využil Vladimír k tomu, aby své chlebíčky vypiloval k dokonalosti.
|
Sisters Bistro
V případě Vladimíra se fantazii skutečně meze nekladou.
|
Sisters Bistro
V případě Vladimíra se fantazii skutečně meze nekladou.
|
Sisters Bistro
Putin promluvil o ofenzivě směrem k NATO: Zaútočí na Česko?
Další novinky o zdraví exprezidenta: Stráví Zeman Velikonoce v nemocnici?
Český dobrovolník Tomáš zemřel v boji u ukrajinské Avdijivky: Malý syn přišel kvůli válce o tátu
Vědkyně o letním čase: Hodinový posun je moc! Proč je ale letos změna jednodušší?
Uniklo z příprav nové řady StarDance: První hvězda je Vondráčková! Nabídku přijala, ale…
Hvězda Sparty Preciado: Nevěra na záchodě? První slova jeho ženy!