Štěpán (44) vzkřísil polorozpadlý pivovar u Prahy. Dnes „únětické“ pijí až ve Švédsku
9
/
20
Prohlédnout znovu
Štěpán (44) vzkřísil polorozpadlý pivovar u Prahy. Dnes „únětické“ pijí až ve Švédsku
Štěpán Tkadlec se odhodlal vzkřísit zašlou slábu Únětického pivovaru. Přes prvotní skepsi a obavy se mu to daří.
|
Alexandr Malachovský
Výroba piva okolo měsíce a půl.
|
Alexandr Malachovský
Prostory Únětického pivovaru.
|
Alexandr Malachovský
Uvařit dobré pivo není nic jednoduchého. Tím, že má Štěpán Tkadlec za sebou pivovarskou školu ale ví, jak má správně chutnat.
|
Alexandr Malachovský
Areál únětického pivovaru byl ještě před 10 lety k uzoufání. Štěpán Tkadlec se mu snaží vrátit jeho bývalou slávu.
|
Alexandr Malachovský
Na počátku stála nesmělá ba dokonce naivní vize. Dnes je Štěpán Tkadlec ředitelem prosperujícího pivovaru.
|
Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda.
|
Alexandr Malachovský
Roční výstav Únětického pivovaru činí téměř 16 tisíc hektolitrů piva.
|
Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda.
|
Alexandr Malachovský
Pamětní deska v areálu pivovaru upomíná na prvního sládka Únětického pivovaru Vladimíra Černohorského, který zesnul v roce 2015.
|
David Zima
Vyrobit v Úněticích pivo trvá zhruba měsíc a půl. Po složitém procesu se už jen stáčí do lahví.
|
Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda.
|
Alexandr Malachovský
Když s obnovou Únětického pivovaru Štěpán Tkadlec začínal, nepředstavoval si, že jej jednou bude dovážet až do Skandinávie.
|
Alexandr Malachovský
V ležáckém sklepení pivo dozrává.
|
Alexandr Malachovský
Uvařit dobré pivo není nic jednoduchého. Tím, že má Štěpán Tkadlec za sebou pivovarskou školu, ale ví, jak má správně chutnat.
|
Alexandr Malachovský
V ležáckém sklepení pivo dozrává.
|
Alexandr Malachovský
Takhle vypadá království Štěpána Tkadlece - Únětický pivovar.
|
Alexandr Malachovský
K Únětickému pivovaru přináleží i restaurace. Jak ale Štěpán Tkadlec říká, z hlediska financí je stěžejní právě pivovar.
|
Alexandr Malachovský
V Úněticích se vaří čtyři druhy piva. 10°, žitná 11°, 12° a pro teplé letní dny i 8°. Zároveň si na své přijdou i milovníci nefiltrovaného piva. Vše je spodně kvašené.
|
Alexandr Malachovský
Areál únětického pivovaru byl ještě před 10 lety k uzoufání. Štěpán Tkadlec se mu snaží vrátit jeho bývalou slávu.
|
Alexandr Malachovský
Šokující oznámení Andreje Babiše: Po 30 letech jdou s Monikou od sebe!
Natáčení pokračování Teorie tygra odloženo: Strach o Bartošku!
Tajemství Pavlova šrámu na hlavě: Prezident se zranil při střelbě ve zbrojovce!
Babiš odloučený od Moniky: Takhle mlžil o dovolené u moře bez manželky a dětí
Exkluzivní zjištění Blesku: Otřes ve vojenské rozvědce. Končí šéf špiónů Beroun!
Pražský týden módy: Podlepená Vignerová, zadečky ven a podržtaška Majk Spirit!