Logo magazínu

Štěpán (44) vzkřísil polorozpadlý pivovar u Prahy. Dnes „únětické“ pijí až ve Švédsku

7/20
Prohlédnout znovu

Štěpán (44) vzkřísil polorozpadlý pivovar u Prahy. Dnes „únětické“ pijí až ve Švédsku

Štěpán Tkadlec se odhodlal vzkřísit zašlou slábu Únětického pivovaru. Přes prvotní skepsi a obavy se mu to daří. | Alexandr Malachovský
Výroba piva okolo měsíce a půl. | Alexandr Malachovský
Prostory Únětického pivovaru. | Alexandr Malachovský
Uvařit dobré pivo není nic jednoduchého. Tím, že má Štěpán Tkadlec za sebou pivovarskou školu ale ví, jak má správně chutnat. | Alexandr Malachovský
Areál únětického pivovaru byl ještě před 10 lety k uzoufání. Štěpán Tkadlec se mu snaží vrátit jeho bývalou slávu. | Alexandr Malachovský
Na počátku stála nesmělá ba dokonce naivní vize. Dnes je Štěpán Tkadlec ředitelem prosperujícího pivovaru. | Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda. | Alexandr Malachovský
Roční výstav Únětického pivovaru činí téměř 16 tisíc hektolitrů piva. | Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda. | Alexandr Malachovský
Pamětní deska v areálu pivovaru upomíná na prvního sládka Únětického pivovaru Vladimíra Černohorského, který zesnul v roce 2015. | David Zima
Vyrobit v Úněticích pivo trvá zhruba měsíc a půl. Po složitém procesu se už jen stáčí do lahví. | Alexandr Malachovský
V těchto prostorách se vaří slad a voda. | Alexandr Malachovský
Když s obnovou Únětického pivovaru Štěpán Tkadlec začínal, nepředstavoval si, že jej jednou bude dovážet až do Skandinávie. | Alexandr Malachovský
V ležáckém sklepení pivo dozrává. | Alexandr Malachovský
Uvařit dobré pivo není nic jednoduchého. Tím, že má Štěpán Tkadlec za sebou pivovarskou školu, ale ví, jak má správně chutnat. | Alexandr Malachovský
V ležáckém sklepení pivo dozrává. | Alexandr Malachovský
Takhle vypadá království Štěpána Tkadlece - Únětický pivovar. | Alexandr Malachovský
K Únětickému pivovaru přináleží i restaurace. Jak ale Štěpán Tkadlec říká, z hlediska financí je stěžejní právě pivovar. | Alexandr Malachovský
V Úněticích se vaří čtyři druhy piva. 10°, žitná 11°, 12° a pro teplé letní dny i 8°. Zároveň si na své přijdou i milovníci nefiltrovaného piva. Vše je spodně kvašené. | Alexandr Malachovský
Areál únětického pivovaru byl ještě před 10 lety k uzoufání. Štěpán Tkadlec se mu snaží vrátit jeho bývalou slávu. | Alexandr Malachovský

Fialova vláda ustála jednání o nedůvěře. Po hodinách hádek o „pračce“ a „lžích“

Syn Krause Adam obžalovaný ze znásilnění: První slova macechy Chýlkové

Decroix ukázala časovou osu bitcoinové kauzy. Podle Fialy je precizní

V indonéském ráji vybuchla sopka: Hromadně ruší lety z Bali!

Velký souboj o šéfa ČT: Radní se mezi Fridrichem a Chudárkem nerozhodli. Co bude dál?

Zuzana (41) z Extrémních proměn: Maminka deseti dětí zhubla 50 kilo! Její krása vyrazí dech