Brazilec Bruno (37) servíruje Pražanům originální hot dogy. „Ty tradiční brazilské by nejedli,“ tvrdí. Proč?
5
/
20
Prohlédnout znovu
Brazilec Bruno (37) servíruje Pražanům originální hot dogy. „Ty tradiční brazilské by nejedli,“ tvrdí. Proč?
Před 10 lety se Bruno přestěhoval do Prahy, před rokem začal u metra Dejvická vařit a připravovat poctivé hot dogy.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Bruno poblíž jednoho z několika východů ze stanice metra Dejvická servíruje Pražanům a všem kolemjdoucím exkluzivně výborné hot dogy.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Bruno poblíž jednoho z několika východů ze stanice metra Dejvická servíruje Pražanům a všem kolemjdoucím exkluzivně výborné hot dogy.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Původně Bruno začal vařit v Londýně, kde se jednu dobu živil jako barman, posléze kuchař. Kuchařem zůstal i v Česku, jen jej více lákal tzv. street food.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Stánek The Dogfather je k nalezení u jednoho z východů z metra Dejvická v Evropské ulici.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Stánek The Dogfather je k nalezení u jednoho z východů z metra Dejvická v Evropské ulici.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Paradoxně díky koronaviru se Brunovi a jeho stánku s hot dogy začalo dařít více, než kdy předtím.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Hot dog, který nemůžeme odmítnout - toto rčení na výtvory, které vznikají pod značkou The Dogfather, sedí jako tečka nad písmenem i.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
K hot dogu, kterého se člověk mimochodem nají až až, obdrží zákazník také poctivou porci hranolků s omáčkou dle vlastního výběru.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Název Dogfather zvolil Bruno podle svého oblíbeného filmu Kmotr čili Godfather.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Před 10 lety se Bruno přestěhoval do Prahy, před rokem začal u metra Dejvická vařit a připravovat poctivé hot dogy.
|
Bruno Del Nero / The Dogfather
Přes 50 milionů pro Michelina: Česko z toho zatím nic nemá. Kdy se restaurace dočkají?
Náhlá smrt Simony Postlerové (†59): Co teď bude s autistickým synem (30)?! Nemocná babička Jana (80): »To není moje věc...«
Rozmrzelá TOPka hledá nástupce Langšádlové. Expert: Nový ministr vědy musí být do týdne!
Zdrcená rodina potvrdila totožnost: Tělo mrtvého muže ve Vltavě patří britskému turistovi (†29)
Odpovědi Odborníků na telefonu: Čechy děsí změny v předčasném důchodu! A dotaz na ošetřovné po zvětšení prsou
Hokejový boss Hadamczik si nenechal poradit ani od Jágra. Teď před domácím MS kouči Rulíkovi… Kecá do práce!