Logo magazínu

Brazilec Bruno (37) servíruje Pražanům originální hot dogy. „Ty tradiční brazilské by nejedli,“ tvrdí. Proč?

18/20
Prohlédnout znovu

Brazilec Bruno (37) servíruje Pražanům originální hot dogy. „Ty tradiční brazilské by nejedli,“ tvrdí. Proč?

Před 10 lety se Bruno přestěhoval do Prahy, před rokem začal u metra Dejvická vařit a připravovat poctivé hot dogy. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Bruno poblíž jednoho z několika východů ze stanice metra Dejvická servíruje Pražanům a všem kolemjdoucím exkluzivně výborné hot dogy. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Bruno poblíž jednoho z několika východů ze stanice metra Dejvická servíruje Pražanům a všem kolemjdoucím exkluzivně výborné hot dogy. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Původně Bruno začal vařit v Londýně, kde se jednu dobu živil jako barman, posléze kuchař. Kuchařem zůstal i v Česku, jen jej více lákal tzv. street food. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Stánek The Dogfather je k nalezení u jednoho z východů z metra Dejvická v Evropské ulici. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Stánek The Dogfather je k nalezení u jednoho z východů z metra Dejvická v Evropské ulici. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Takovéto výtvory má Bruno na svědomí. Používá na ně poctivé suroviny, vlastní kreativitu a především nadšení. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Paradoxně díky koronaviru se Brunovi a jeho stánku s hot dogy začalo dařít více, než kdy předtím. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Hot dog, který nemůžeme odmítnout - toto rčení na výtvory, které vznikají pod značkou The Dogfather, sedí jako tečka nad písmenem i. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Při vytváření hot dogů sází Bruno na tradici. Obává se, že by experimentování příliš mnoho lidí nenalákalo - proto se také zdráhá Pražanům představit třeba takový klasický brazilský hot dog. | Bruno Del Nero / The Dogfather
K hot dogu, kterého se člověk mimochodem nají až až, obdrží zákazník také poctivou porci hranolků s omáčkou dle vlastního výběru. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Název Dogfather zvolil Bruno podle svého oblíbeného filmu Kmotr čili Godfather. | Bruno Del Nero / The Dogfather
Před 10 lety se Bruno přestěhoval do Prahy, před rokem začal u metra Dejvická vařit a připravovat poctivé hot dogy. | Bruno Del Nero / The Dogfather

Dara Rolins o krásce po boku „jejího“ Nedvěda: To je naše Kiki! Před lety se spolu takhle smály…

Soud o paktu Konečné s Maláčovou: Porušují zákon. Stačilo! je nepřiznanou koalicí, jenže...

Míša (15) z Plzně odjela za příbuznými: Nedorazila a slehla se po ní země

V Praze se šíří žloutenka nejrychleji od roku 2008! Kde je největší riziko?

Trošku (72) zradilo zdraví: Nález na zádech! Bude to běh na dlouhou trať

Milan (†53) zahynul pod Ortlerem: Rozčiluje mě to, vzkázal parťák