Logo magazínu

Oh, deer! Slavné koblihy končí. „Udělal jsem špatné rozhodnutí,“ říká majitel

3/15
Prohlédnout znovu

Oh, deer! Slavné koblihy končí. „Udělal jsem špatné rozhodnutí,“ říká majitel

Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se našel v odvětví, které pro něj bylo zcela cizí - začal vyrábět poctivé francouzsko-americké croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Podstatou croblih je jejich tvar připomínající americký donut a croissantové těsto. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Lukáš Vašek je majitelem pekárny OH Deer Bakery, kde se smaží croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Jeden obchod Oh Deer Bakery je k nalezení na Vinohradech, druhý v Purkyňově u Národní třídy. | David Zima
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům. | David Zima
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům. | David Zima
Dlouhodobě nejoblíbenější variantou croblih jsou podle Lukáše ty s Nutellou. | David Zima

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Šaráda i hra vabank! Do »čachrů« v ČT si rýply její bývalé hvězdy, reportér Hynek přidal varování

Pacientka o falešném zubaři z Havlíčkova Brodu: Má zlaté ruce, je ho škoda!

Kontroverzní ochránce práv Stanislav Křeček: Oslava za 208 tisíc! Na účet úřadu?!

Petra (48) s nádorem mozku uslyšela: Sežeňte peníze na léčbu, jinak před sebou máte jen měsíce...

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?