Logo magazínu

Maso, sladkosti a chilli: Na Andělu budou vonět dobroty z latinské Ameriky

3/4
Prohlédnout znovu

Maso, sladkosti a chilli: Na Andělu budou vonět dobroty z latinské Ameriky

Nachos vzniklo úplně náhodou v roce 1943, když mexický kuchař Ignacio Nacho Anya neměl téměř nic ve spíži a chtěl pohostit návštěvníky. Stačila tortilla, sýr a jalapeňos. | istock.com
Na Andělu bude k ochutnání tradiční španělský pokrm paella. | shutterstock.com
Na Andělu budou také pálivé omáčky z chilli. | iStock.com
Burrito patří k těm hřešícím jídlům, které si můžete bez výčitek dát. | Shutterstock.com

Otázky a odpovědi o volbě šéfa ČT? Podivná dohoda Fridricha s Chudárkem a... Mrzena zůstává?

Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!

Šílené video ze železničního přejezdu: Sanitka projela kolem spuštěných závor

Nezletilý mladík se v centru Prahy zřítil z okna: Po pádu z pátého patra bojuje o život v nemocnici

Pohřeb herce Stanislava Šárského (†85): V historickém kočáře objel katedrálu!

Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Úřady jejího přítele obvinily z vraždy!