Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok
8
/
16
Prohlédnout znovu
Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové.
|
Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Kdyby si pěstitel se sklizní nepospíšil, postarali by se mu o ni ptáci. Vědí, co je před zimou pro zdraví nejlepší sezobat.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Arónie se hodí na šťávy, sirupy, likéry i k sušení na čaj.
|
Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny.
|
Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Topka se zbaví "neviditelné" Langšádlové. Za mnou je kus práce, hájila se
Blesk našel sestru Ornelly Charlotte: Moje matka všem lhala! Drogy? Ano, bohužel…
Babišovo jmění? Prim hraje Monika! Manželku uvrtal do záležitostí desítek firem
Objednáváte dovolenou? Pozor na největší letošní chytáky! Rady právníka, kdy zbystřit
Pozůstalí po Josefu Lauferovi (†84): Vymazali z parte slavného syna!
Ráj Čechů chce zatočit s davy turistů: Za den pobytu poplatek!