Logo magazínu

Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok

8/16
Prohlédnout znovu

Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok

Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové. | Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
Kdyby si pěstitel se sklizní nepospíšil, postarali by se mu o ni ptáci. Vědí, co je před zimou pro zdraví nejlepší sezobat. | Blesk:Jana Gartnerová
Arónie se hodí na šťávy, sirupy, likéry i k sušení na čaj. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová

Putinovy provokace se stíhačkami: Dojde na sestřelování ruských strojů? Pavel Rusy varoval

Finanční pozadí »únosu« režiséra Jiřího Adamce (77): Zůstaly mu jen dva metry čtvereční! A pár desítek tisíc…

Seděl tam i Šakal, na cele ve VIP křídle je sprcha a televize. Sarkozy zamíří do proslulé věznice?

Blesk Ordinace bez tabu! Penis se dá vytvořit ze svalu na zádech, vulvu umíme omladit, říká plastický chirurg Ondřej Měšťák

Tragédie v Křižanovicích: Pavlínka (†19) vjela přímo pod vlak! Z auta zbyl vrak

Písničkář Honza Nedvěd (78): Po letech se vyfotil s Pavlínkou!