Logo magazínu

Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok

5/16
Prohlédnout znovu

Král jeřabin: Muž z Beskyd má největší sbírku odrůd na světě a vyrábí z nich Novičok

Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Petr Šimeček (71) z horské vesničky Staré Hamry na Frýdecko-Místecku má kolem domu jeřabinové království. | Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové. | Blesk:Jana Gartnerová
Na svůj Novičok z arónie nedá pěstitel dopustit. O recept ho dokonce požádali Rusové. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
Kdyby si pěstitel se sklizní nepospíšil, postarali by se mu o ni ptáci. Vědí, co je před zimou pro zdraví nejlepší sezobat. | Blesk:Jana Gartnerová
Arónie se hodí na šťávy, sirupy, likéry i k sušení na čaj. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
U nás je černý jeřáb stále opomíjený, v Rusku si ho váží a sadí ve velkém, jelikož je napěchovaný vitamíny. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová
Každá odrůda chutná trochu jinak. Jedna je sladká, druhá kyselejší třetí je trochu trpká a i podle toho se hodí na kompot, pyré k masu, na marmeládu, sirup, likér a podobně. | Blesk:Jana Gartnerová

„Neštítí se ničeho.“ Opozice grilovala vládu, Fiala se bránil: „Nic nezametáme!

Zdravotní problémy Haliny Pawlowské: Ani krok bez přístroje s kyslíkem!

Velký souboj o šéfa či šéfku ČT je tu: Uspěje Chudárek, Šmuclerová, nebo někdo jiný?

Otřesný případ z Thomayerovy nemocnice u soudu: Zdravotní sestra vážně zranila novorozeně?!

Psycholog Vymětal k vraždícímu primáři: Nepochopitelné i pro lékaře a zdravotníky. Obětí je i rodina pachatele

Praneteř Jana Kubiše k výročí atentátu na Heydricha: Za rodinu bychom padli...ale za stát se nám nechce